Astrowijzer

Astro wijzer is een kort consult over de tendenzen in uw leven nu en in de nabije toekomst. Hierbij kunt u een vraag stellen. U ontvangt een korte uitleg om uw extra licht te geven op uw situatie, op basis van de uw vedische horoscoop (happyscoop).

Aan de hand van de planeten in uw horoscoop wordt er een interpretatie gemaakt. De interpretatie is een directe lezing, geen computeruitdraai. Voor dit consult zijn uw geboortegegevens zoals datum, tijd, en plaats nodig. De kosten zijn 35 euro.

Na aanmelding ontvang u een email met wijze van betaling en na betaling ontvangt u de horoscoop plus uitleg per email. Kan ook telefonisch, per skype, of Zoom.


Disclaimer

Via een e-mail consult ontvangt u een analyse, die gebaseerd is op uw persoonlijke horoscoop. De analyse van de horoscoop wordt met aandacht gedaan. Elke analyse, hoe zorgvuldig ook, heeft eigen beperkingen. Iedere persoon dient de analyse te overwegen met betrekking tot zijn of haar eigen leven. Hij of zij blijft verantwoordelijk voor beslissingenen keuzes in het leven. De consulten zijn bedoeld om licht te geven op het leven en de situatie van de persoon.