Kennismaking Vedische rituelen

De bijdrage van Vedische rituelen om voorziene ongunstige invloeden te transformeren.

Men kan een Vedische ceremonie bijwonen, die als doel heeft om de planeet invloeden te harmoniseren en meer voorspoed en vrede te brengen. Het betreft  de Navagraha puja, een ceremonie waarbij aandacht wordt gegeven aan de energetische aspecten van alle negen planeten. Het effect gaat uit naar de deelnemers en het eventuele doel, dat aan het begin van de puja is vastgelegd.

Onafhankelijk van een horoscoop kan een Vedische puja, zoals deze Navagraha Puja, worden bijgewoond. Er gaat een algehele positieve invloed van uit.*)

De workshop/bijeenkomst wordt op een zaterdag of zondag gehouden in de ashram Sada Shiva Dham in Loenen (bij Apeldoorn). Tijd: 10.00 – 15.00 uur (uitloop mogelijkheid tot 17 uur).

De workshop bestaat uit:
1) een introductie,
2) het bijwonen van de Navagraha Puja,

Naar keuze: nog een nabespreking

Binnen de Vedische astrologie wordt regelmatig de havan ceremonie aangeraden voor meer vrede en voorspoed in het leven. Het is een meditatief ritueel waarbij onder meer granen via het vuur aan het goddelijke in ons en om ons heen aangeboden wordt. Het heeft een zuiverend en voedend effect.

Iedereen die ooit een workshop Vedische astrologie bij W Burgmans heeft gevolgd is uitgenodigd deel te nemen. Ook vrienden en anderen zijn welkom. Voorkennis is niet noodzakelijk!
Verdere informatie en aanmelding: neem contact.

Op dit moment is er geen nieuwe kennismaking gepland.

Wel kan men kennismaken met Vedische rituelen op Sada Shiva Dham te Loenen: zie www.babaji.nl.