Kennismaking Vedische rituelen

De bijdrage van Vedische rituelen om voorziene ongunstige invloeden te transformeren.

Tijdens deze bijeenkomst kan men een daadwerkelijke Vedische ceremonie bijwonen om de invloeden van de planeten te harmoniseren en meer voorspoed en vrede in het leven te brengen. Het betreft hier de Navagraha puja, een ceremonie waarbij aandacht wordt gegeven aan de energetische aspecten van alle negen planeten. Het effect gaat uit naar de deelnemers en het eventuele doel, dat aan het begin van de puja is vastgelegd.

Onafhankelijk van een horoscoop kan een Vedische puja, zoals deze Navagraha Puja, worden bijgewoond. Er gaat een algehele positieve invloed van uit voor elke persoon, die aanwezig is of voor wie de puja bestemd is.*)

De workshop/bijeenkomst wordt op een zaterdag of zondag gehouden in de ashram Sada Shiva Dham in Loenen (bij Apeldoorn). Tijd: 10.00 – 15.00 uur (uitloop mogelijkheid tot 17 uur).

De workshop bestaat uit:
1) een introductie,
2) het bijwonen van de Navagraha Puja,
3) eventueel (vegetarische) maaltijd

Naar keuze: 16.00 uur: nabespreking

Deelnemers worden tussen 9.30 uur en 10.00 verwacht op de ashram. Eventueel kunnen deelnemers ook al op vrijdagavond komen (aankomst tussen 18.00 en 19.00 uur), overnachten en deelnemen aan het avond en ochtendprogramma op de ashram. Op vrijdag avond is er een Aarti, gezongen meditatie, in de tempel en op zaterdag ochtend is er een Vedische vuurceremonie, havan, om 7.00 uur, met daarna weer een Aarti.

Binnen de Vedische astrologie wordt regelmatig de havan ceremonie aangeraden voor meer vrede en voorspoed in het leven. Het is een meditatief ritueel waarbij onder meer granen via het vuur aan het goddelijke in ons en om ons heen aangeboden wordt. Het heeft een zuiverend en voedend effect.

Iedereen die ooit een workshop Vedische astrologie bij W Burgmans heeft gevolgd is uitgenodigd deel te nemen. Ook vrienden en anderen zijn welkom. Voorkennis is niet noodzakelijk!
Verdere informatie en aanmelding: e-mail naar: wburgmans (ad) gmail.com of klik op e-mail rechtsboven! De informatie voor de kosten ontvangt u ook per e-mail.

Voor de volgende workshopbijeenkomst Vedische Rituelen: zie Agenda!