Workshop deel 2

Basisbeginselen in Jyotish (Vedische Astrologie) : deel II, Licht op verleden, heden en toekomst

Jyotish, ook Vedische Astrologie genoemd, is de wetenschap van Licht. Letterlijk betekent Jyotish zelfs het beste Licht, Goddelijk Licht. Het doel van Jyotish als wetenschap is om de mens licht te brengen op zijn levenspad, op heden, verleden en toekomst.
Planeten en sterren kunnen gezien worden als referentiepunten, anker punten. Jyotish gaat uit van een samenhang in het universum, dat wil zeggen een samenhang in de bewegingen en standen van de planeten en het leven op aarde en het leven van ieder individu.

In workshop deel I zijn algemene basisbeginselen in Jyotish doorgenomen. In workshop 2 wordt de tijdsfactor bekeken: welke planeten etc. spelen een rol in welke tijd(en) en hoe komt dat in het leven tot uitdrukking.

Jyotish heeft een eigen manier om naar heden, verleden en toekomst te kijken. Er wordt gebruik gemaakt van een zogenaamd Dasha systeem. Op basis van de stand van de maan in de geboortehoroscoop wordt bepaald welke planeten of tekens op specifieke tijden in iemands leven meer of minder invloed hebben. Op basis daarvan wordt gekeken naar gebeurtenissen en mogelijke ontwikkelingen in heden, verleden en toekomst.
Voorwaarde voor deelname: Workshop Basisbeginselen in Jyotish, deel I.

Voor workshopsbij Holisan in Lelystad: ga naar: www.holisan.nl/lezingen of neemt u contact op per telefoon 0320-251313. Voorlopig zijn er geen workshops bij Holisan gepland.

Men kan enkel aan workshop deel 2 deelnemen als men workshop deel 1 voltooid heeft!